Sicksackar ganska bra!

Det känns som jag sicksackar mellan alla baciller & virus som cirkulerar runt i luften överallt… Är det inte sjukt på jobbet så är det sjukt här hemma…

Jag vågar verkligen inte ropa Hej! Med att jag har klarat mig, för snart kanske jag ligger där också.. Nu när pollensäsongen är i gång på riktigt så är inte mitt immunförsvar det bästa heller, men jag tar hand om mig på det bästa sättet. Försöker tänka på det mesta & försöker att unna mig av det goda i livet med jämna mellanrum…

Förra veckan hade jag en bra träningsvecka! Det var tidiga mornar för min del för att hinna med träningen. Parerade allt med vad vardagsliv heter  & lyckades ganska bra enligt mig själv. Ibland önskar jag att jag kunde vara två Petra eller kanske tre t.o.m.
Fast jag tror inte livet hade varit bättre för det..

Nu tar vi det lugnare denna vecka & ser till att alla blir friska & jag fortsätter med att springa slalom mellan bacillerna…

IMG_8080

// Ta hand om er!

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s