En vecka som jag sent kommer att glömma!

Om sanningen skall fram… 

Så kan jag berätta  för er att, så som jag känner just nu, har jag inte känt sen 2012.
Vad jag menar då är att det känns förbannat bra att både springa & sätta på sig nummerlappen…

Förra helgen befann jag mig i Uddevalla på Terräng SM/VSM. Jag tävlade inte bara utan fick till bra träning också. Med andra ord åkte jag hem både nöjd & trött!

I måndags morse vaknade jag & kände mig inte bara sliten, utan hade lätt träningsvärk i hela kroppen. Motivationen till att träna var inte så stor, men jag snörade på mig skorna & genomförde mina 18 km som sen följdes av ett corepass & 75 min Hot yoga på kvällen.
Mer än nöjd, med känslan när jag la mig…

Tisdag; Skrylle träning som innefattade intervaller i skogen. 5 km uppvärmning –
1-2-3min x 5st med 75 sek. joggvila i mellan. Som sen avslutades med 4km nedjogg. Passet genomfördes med lätt träningsvärk i hela kroppen, ett leende inom mig & hade jag fått önska den kvällen så hade jag önskat ett block intervaller till… så roligt var det att träna!

Onsdag; 13 km distans… Gjorde sen en chansning.. genom att köra en dubbel date med både min kiropraktor & massör samma dag..

IMG_0247Torsdag; 08.00 stod jag redo nere på IP arena för att köra intervaller.. 4 km uppvärmning – 400m x 13st ( en för mycket, glömde räkna) 😉 4 km nedjogg..

Hem packade väskan, spökläger väntade med högstadieeleverna ..
Direkt från hjärtat!
Aldrig mer! 15 min sömn gav de mig den natten … 08.15 somnade de i fredags morse & 08.30 väckte vi dem med frukost… Hemma väntade en fullbokad dag för mig i köket för att förbereda Tildas Halloweenfirade.. Med andra ord hade jag vilodag från träning i fredags.. Bestämde mig vid 19-tiden på kvällen för att springa  Skanneloppet ..

Hade aldrig gjort det utan Arne… eller Micke… Hade heller aldrig fixat det utan mina barns stöd… jag vet att jag ligger på minus just nu, men gör så gott jag kan!

IMG_0029Lördag: Skanneloppet väntade! 16.8 km i terräng & skog. Jag har aldrig tidigare sprungit detta loppet, men jag kommer definitivt att göra om det. Fantastiskt fin, men shit vilka backar… Nu snackar vi backar… Upplägget på loppet är att varje minut startar 10 st löpare.. Så du har ingen koll på dina konkurrenter, utan du kan bara springa där i den egen lilla värd… Just nu kommer sanningsord; Så som jag kände i går i både steget & känslan har jag baske mig inte känt sen 2012…  Det va så jäv… skönt skall ni vet! Det resulterade i en seger & en cykel rikare… Om jag hade fått önska så skulle varken detta loppet eller denna dagen tagit slut…

Söndag; Inte många timmars sömn.. ( efter både Halloweenfirande hemma & att hämta hem min kära dotter efter ytterligare en Halloweenfest med kompisarna) skorna snörades på efter lite frukost & långpass väntade… & klippet fanns där..

En vecka som jag sent kommer att glömma! 

IMG_0246

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s