Ett lärorikt år!

Vilka fantastiska & roliga lopp det finns att springa, både i Skåne
& i hela vårt avlånga land Sverige…

I slutet på förra året fick ni läsa ett par gånger att nu var det slut tävlat för min del
& det innefattade då också att inte springa några fler lopp där man satte på sig någon
nummerlapp på magen… men under resans gång, har det hänt en hel del!

Jag brukar skoja om att jag blev nästan ”lurad” till att springa banlopp.. men det är jag både glad & tacksam för. Det var ju en dröm som gick i uppfyllelse för mig .. 40 år & få stå på startlinjen inomhus. Konkreta & raka direktiv, inget som kan gå snett om du springer rätt!

Säsongen rullade på med en del gamla lopp & en del nya.. Känslorna inom mig var blandade, det var inte bara fjärilar i magen, utan den var mentalt tuff.. Jag försökte hålla skenet uppe, men inom mig hoppades jag att ni inte såg mig där… jag ville bara var en lite ”fluga” som sprang loppet för mig själv & ingen annan…

Ju längre in i säsongen vi kom så trillade det in en hel del inbjudningar till lopp… Ibland var det inte bara en inbjudan som kom, utan en fin text. Jag kommer inte nämna någon, men ni skall veta att jag är mer än tacksam för alla dessa inbjudningar. Att jag sen inte har kommit till er beror på tidsbrist eller ett annat lopp… Någon jag måste nämna är Växjö, där jag alltid brukar dyka upp, men tyvärr inte har kunnat i år, ni gör fantastiska arrangemang & jag lovar att komma till er nästa år.
Jag visste inte att det fanns så många fantastiska människor, som följde mig!

Om jag tittar bak i backspegeln så har jag haft två roller i en år när jag har kommit till tävlingar/lopp (kalla det vad du vill) Jag är & kommer alltid förbli Petra Skiöld, men som
”Långloppsansvarig” i Skånes friidrottsförbund har jag sett det från två håll.
Arrangemanget i sig, bemötandet både innan & efteråt. Hur vissa lägger ner all sin energi på att få allt att klaffa.. Tiden man har tagit sig efteråt & pratat med mig.. mm.

Jag vet att det finns de som tycker att det skulle vara så roligt att få springa på bana igen..
Jag vet också att det finns de som springer dag ut & dag in hemma, men kommer aldrig till loppen för de vågar inte av olika anledningar (jag har all förståelse) men jag kan lova er att få ni det bemötandet som jag har fått detta året, som kommer ni gladligen aldrig att ångra er att ni tog er dit….

Jag vill TACKA ALLA som har stöttat mig under detta året! Det har varit många & jag kan inte namnge er alla för listan skulle kunna göras lång.. men utan er hade jag inte varit där jag är i dag, även om jag är envis & målmedveten. Ni har alla en betydande plats hos mig & NI vet själva vilka NI är… Året är ännu inte slut, men vi går mot ett nytt!

// Trevlig helg!

IMG_0250

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s