Ja, jag var förbannad…

Bara på mig själv & ingen anan…

Vi hade pratat om det, jag hade lyssnat & jag hade även lovat…
men ändå så göra jag inte det. Jag tror att nästa gång jag skall springa ett lopp
eller tävling så kommer Arne att sätta en sele på mig 😉 ( Skämt) men det är inte lätt
att ha massor av spring i benen, ha en vilja av stål … men det gäller att man har is i magen också  & lägger upp sitt lopp rätt. Ja, just det. Jag skriver om Dm 10 km Landsväg förra helgen… I stundens hetta var jag inte alls nöjd med min tid… Jag vet att jag kan bättre, om jag gör som vi säger.. Nu har jag fått smälta det & vi har pratat om det & bara där kändes det bättre. Tänk jag sprang ändå 31 sekunder snabbare i år än vad jag gjorde i fjor & jag hamnade även på prispallen två gånger. Först total tvåa in i mål & sen 1;a i K40 på tiden 38.40… Nu har jag både varit arg & skrattat åt det! Det kommer nya tävlingar!

IMG_3725Veckan började med att besöka Jinga på Plus Praktik för att ”fixa till min kropp lite”..
Lite sliten har den allt varit den sista tiden, men är det så konstigt egentligen?!
Jag fick både de berömda nålarna & blev ”knäckt lite här & var”  

Efter det besöket har det varit en helt magisk vecka för mig… Det har känts bra både mentalt & fysiskt.. steget har varit med mig & jag med det. Det är inte fy skam när vi två kan sammarbeta tillsammans.

 

IMG_3723

I torsdags körde jag ner till Lund för att få springa med det härliga Björnstorpsgänget.
Vilken kväll! Upplägget på passet var;
800m – 400m – 400m 800m x 4ggr.

Några timmars sömn fick jag ihop, innan jag snörade på mig skorna igen… Gillar mina morgon rundor. Allt är tyst & lugnt!

 

 

 

IMG_3726

 

Å´i dag har jag sprungit mitt långpass., som jag älskar! 28km lätta km… halva passet gick på asfat & andra halvan i skogen. Det var perfekt väder. Vindstilla 12c & massor med syre i luften. Passade på att testade lite nya gel från Maxim i dag. Kanon både för både mage & energi!

 

P.s Jag kan tillägga att jag tror snart att jag blir ett litet chiafrö…;) Blandar inte bara det i min gröt på morgonen, utan gör även goda chokladefterrätter av ”chiapuddingen” finna massor av goda ting i det lilla fröet.. Ni hittar det hos Hälsokraft & här kan ni läsa om varför det är så bra; Chiafröet IMG_3721

Nu håller jag kväll & i morgon har vi en ny dag med nya utmaningar…

IMG_3724

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s