”En tuff vecka!”

Jag är så ärlig man bara kan vara… Tjänar inget på att skriva något annat…

Efter Ryssbergsloppet har träningen flutit på.. Visst har jag stundvis varit den där ”gnälliga kärringen” som ibland kan komma fram, när det känns jobbigt & tungt.

IMG_3587Pollensäsongen har satt igång & våren är på gång.. finns säkert många som bara ropar ”Hej & tycker att Gud vad härligt” Jag personligen är inte så jätte förtjust i våren. Näsan & ögonen rinner hela tiden… Kroppen känns trött, fasten att den är utvilad.. Jag skulle kunna skriva en hel uppsatts om hur jag känner för våren, men den skall ni få slippa..
IMG_3589Jag kämpar på & gör mitt bästa! Som tur är har jag fått nya allergitabl. som jag hoppas skall hjälpa & lite annat smått & gott från Hälsokraft som skall få mig pigg & alert.

 

 

 

 

Min sist vecka har sett ut så här:

Långfredag; Ryssbergsloppet
Påskafton; Lätt distans 16 km + styrka
Söndag; 30 km löpning
Måndag; Lätt distans + fyspass med Kevin på Hälsoforum
Tisdag; 5st x 1000m + 10st x 500m
Onsdag; Lätt distans
Torsdag; 400m x 25st intervaller
Fredag; Vilodag

Om vi börjar med de där 30 km så var de ”lätta” att  springa hem, om man jämför det med tisdags träningen som var riktigt tuff… benen de värkte .. på ett sätt som är omöjligt att förklara… men jag sprang var enda meter… Torsdags träningen skall vi inte prata om… jag genomförde den, men fråga mig inte hur det gick till!? Utan all pepp & hejarop hade jag inte rott den i land, men i efterhand kändes det så jäkla bra!

Jag kan inte skriva annat än att detta har varit min tuffaste vecka..
Å´det bästa är att den är slut nu &  i morgon börjar en ny!

IMG_3593

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s