”Ett pers på 53 sekunder är inte fy skam!”

12 dagars träning i rad satt i benen & x antal pass.. men dagen innan fick mina ben vila..

Målet med Skrylleloppet var att slå min gamla tid, att jag sen lyckades slå den med
53 sekunder kändes mer än bra… Det är ingen lätt bana om ni tror det… Den går i skogen, fantastisk miljö… jag bara älskar att få springa där, även om det är tufft stundvis.. men med min envishet så går det också…

Starten gick & jag hade lovat mig själv denna gången att ha is i magen, även om jag var laddad & visste att den första km gick lite lätt utför… Jag la mig snällt bakom två killar & lät dem hålla tempot, men efter 1 km var jag rätt nöjd med deras sällskap… jag la in min nästa växel även om jag visste att det skulle gå svagt uppför. Benen & känslan i kroppen kändes nästan för bra för att vara sann.. fram till ca 4 km flöt allt på & killen jag hade framför mig var inte nära, men ack en bra rygg att ha i sikte. Precis innan jag hade den sista tuffa km kvar stod Arne där & hejar precis som vi har bestämt.. Känslan inom mig var obeskrivlig.. Nu skulle jag bara uppför den där sega lååånga backen också, men det tog totalt stop.. benen blev stumma, jag kämpade & tänker att i mål skall jag om jag så skall krypa… Jag ser att killen framför mig tappar också & gnistan inom mig tänds igen.. jag segar mig upp & önskar väl inget hellre än att det var slut där, men nej en bit kvar på backen innan det gick lätt utför in i mål…

IMG_4022

Om jag var nöjd?! Jag det kan jag lova er att jag var då jag kom in på 19.15 på denna banan & persade med 53 sekunder… Ett lopp som jag varmt kan rekommenderar er att springa!

IMG_4313

 

Å´nu har startbeviset kommit till SM Stockholmsmaraton & det gäller bara att fortsätta att träna klokt  & få ihop livet för övrigt.. Det är många bitar att tänka på ..
Mina ”test lopp” har gått precis som önskat!

Denna veckan har jag nästan fått slått knut på mig själv för att få ihop träningen & samtidigt har min mage inte varit riktigt ok… men veckan har blivit bra ändå.
Det har hunnits att tränas med både dottern & Björnstorpsgänget i Lund .. regnet stod som spön i backen hela bilfärden  ner.. vi klarade oss ganska lindring från det värsta ovädret… men nedjoggen var inte att leka med… ( Totalt dyngsur)

IMG_4311

Mitt tips denna veckan får bli detta ”goda ting” Spirulinan  som jag dricker dagligen efter mina pass. Jag blandar det i varmt vatten (får inte koka) i med en stor sked kokosfett & färskpressad citron  … (Doftar så där, men ger massor) drick & var glad 🙂 Ni hittar det hos Hälsokraft.

IMG_4314

 

Å´glöm för jisse namn inte att ge er själva lite belöning efter en tuff träningsvecka, för det gör jag i alla fall… Bästa kroppen & benen vet.. Massage!

Önskar er ALLA en Trevlig Valborg!

IMG_4312

Tillbringade min vilodag hos bästa Malin på Carisma… Livskvalitet!

 

 

 

 

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s