”Landslagsgruppsläger och 9 härliga mil”

Sitter på tåget hem från en fantastisk helg på Bosön med Landslagsgruppen , behöver jag skriva att jag hade mer än gärna stannat några dagar till…

Det har blivit en riktigt kvalitets helg på alla sätt, när det gäller träningen har jag lyckats att samla ihop 9 mil utan att behöva anstränga mig, bara varit ren glädje!
Fredagskvällen började med ett 15 km pass i lugn fart med Frida Södermark ute på Bosön i mörkret, där vi kunde uppdatera oss om livet…
img_9042Lördags morgonen gav jag, Sandra & Maria oss iväg för en morgon jogg innan frukost långt innan jag knappt var vaken… måste lära mig det här med att bara hoppa i löparskorna utan att behöva stoppa i mig en massa frukost först. Jag vet ju att jag kan, vad som krävs & hur lätt det går.. Efter lunch var det dax för långpass. Distansen & farten fick vi själva bestämma bara vi höll ihop i våran lilla grupp. Det kan ibland vara lättare sagt än gjort om man har mycket spring i benen & en längtan av att springa lååångt! Vi var ett tappert gäng måste jag säga.img_8916 Tack för sällskap! Ursäkta även för ökningen i slutet, men det var brådis hem 😉 Min dag slutade på 50 km!
Å´i dag när klockan ringde var vi åter i våra löparskor innan tuppen var uppe, jag, Maria & Sandra… UTAN frukost! En härlig start i skogen, med bra underlag & fina backar… Hmm! Tack för den Sandra 😉

 

img_8918Efter en riktigt god måltid & ny energi var jag redo för dagens andra pass.. jag tänkte passa på att medan de andra var ute på sitt långpass att testa inomhus banan… Jag har tränat på den innan. ”I just love it!”
Tänka sig att jag hade alla banorna för mig själv… Det kallar jag lyx! Mitt pass blev bara för bra. 20 min uppvärmning följt av 16 st x 200 meters intervaller med 45 sek. vila! + nedjogg …Veckans träning blir en summering som jag inte vet sist jag var nära.

img_9038Helgen har inte bara innefattat träning, utan föreläsning med Karin Thorneklint (Förbundskapten;Sfif & Landslagen) mycket givande & härlig människa.
Andreas Falk informerade om mästerskap & uttagningar. Anders Ryden hade föreläsning om Antidoping. Som nu är obligatoriskt för alla som skall tävla i mästerskap. Mycket intressant!

Sen har det självklart blivit ”soffhäng” & tidiga kvällar för mig (så tacksam att jag har haft ett sådant förstående gäng i mitt rum, ni är alla så go & ödmjuka) Dessa skratt kommer jag att leva på läänge…

Med mig hem har jag en ryggsäck fylld med Glädje, Mil, En stark trygghet, Nya vänner, & En känsla som jag skall förvalta väl… Tänk att man kan få allt detta på en & samma helg.

Jag hoppas att fler får uppleva detta. Att få komma i väg på dessa lägren är en merit för livet… I min klubb har vi en fond för ” högpresterande” som jag önskar att fler tog sig till..
Jag inte bara tror, utan vet att ni är många där ute som sitter inne med en stor kapacitet. Lova mig att utnyttja den… Tusen Tack Björnstorps IF för att NI tror på mig, det betyder mer än vad jag kan sätta ord på.

Nu lutar jag mig tillbaka…

img_9025

 

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s