Jag är ödmjuk, men målmedveten!

Det krävs mycket mod från min sida för att skriva detta inlägget.
Vissa kanske förstår mig andra står frågade …

Jag är inte personen som gärna skriker ut vad jag skall genomföra, utan är ödmjuk i denna fråga då jag vet vad som krävs under så många timmar på löparbanan. Men jag delar gärna med mig & inspirera efteråt vad jag genomför för att visa att allt är möjligt!

MEN denna gången talar jag öppet;
Om exakt en vecka har jag förhoppningsvis genomför mitt bästa 6- timmars någonsin.
Jag har kapaciteten för det & modet att pressa mig själv det där extra som behövs. Jag har tränat varierat & t.o.m i lite större volymer periodvis. Sovit de där extra timmarna som kroppen har krävt av mig. Unnat mig kvalitetstid med dem som betyder mycket för mig.

Den tuffaste veckan träningsmässigt fick jag den bästa kärleken man kan få av mina barn.

Jag vet att jag har den bästa supporten med mig på plats, han känner mig mer än väl & vet precis vad jag förväntar mig. Då jag är i min ”löparbubbla” är jag en annan Petra, en Petra som springer för vad hon har med sig i bagaget, de tunga sakerna som har gjort mig till den jag är i dag! Jag kommer också att ta några extra steg för min bror som hastigt lämnade oss snart för ett år sen. De där extra stegen, det är dom som gör att jag förhoppningsvis kommer slå min distans på
6 -timmars i Barcelona nästa söndag.

Vad jag behöver nu är positiv feedback & hejarop! Ni precis som jag, vet att det behöver vi alla. Här är länken ni kan följa mig på: http://www.corredors.cat/24hores/

I dag står jag rankad som 2:a i värden på 6- timmars under 2019!
Vilket jag är stolt över, men jag kan mer!

 

 

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s