Drömmer jag eller är detta sant?!

Det ena ger det andra… man kan jämföra det med när det blir ringar på vattnet…

Om jag nu skall summera mina sista veckor med träning & allt allt annat som har hänt runt mig så tror jag nästan att jag drömmer eller är det så att man måste ha varit
lite i ”Helvete föra att få njuta av godbitarna”

Det finns en träningsplan för 2016 & jag vet att den kommer att ta mig så långt som jag själv vill, jag kommer inte att få något gratis utan att jag kommer att få jobba på mina svaga sidor, medan jag kommer att kunna njuta mer på de distanserna som är min starka sida… Hur kan det vara möjligt att jag kommer att kunna njuta, jag skriver njuta av viss träning, för ibland ”springer lite för fort” kan låta hur tokigt som helt, men till saken hör. När du träna klokt & trycker ifrån på rätt pass så kommer det att ge utdelning en vacker dag.

Den sista tidens träning har sett ut som så här;

Måndagar: Distanspass ca 12km vid 5- tiden på morgonen.
Tisdagar: Långa intervaller. Vilket innebär 1000m x 5-6st
Lång uppvärmning & nedjogg:
Onsdagar: Distanspass på ca 12km
Torsdagar: Kortare intervaller nere på Atleticum i Malmö med Björnstorpsgänget.
Lång uppvärmning & nedjogg.
Fredagar: VILODAG!
Lördagar: Bantävling!
Söndagar: Långpass på 30 km
Har även kört styrka 1-2 dagar i veckan!

Det har varit tufft att ge sig ut på vissa pass själv, men jag har gjort det… medan andra pass har jag nästan önskat att de aldrig skullat ta slut. Varför jag springer bantävlingar, är för att det är just den träningen jag behöver. Både fysiskt & mentalt!

I måndags fick jag ett meddelande av Maxim, med texten;
”Vi tror att du skulle passa perfekt som representant & frontperson för Maxim”…
Ett samarbete som jag verkligen ser fram emot! Hur glad blir man inte för detta!?

I fredags fick jag veta att Craft & jag kommer att utveckla vårt samarbete under 2016, vilket är helt fantastiskt! Kan man bli gladare!?

I går, sprang jag 1500 meter i VDM & jag kan intyga er om att jag kände mig ”starkare än
på många år eller någonsin”( vet knappt själv) Tiden, den stirrar vi oss inte blinda på utan det var känslan! Fick över 650 gratulationer!! Man skulle nästan kunna tro att jag fyllde jämt… Super glad för alla hälsningar! Blev dessutom bjuden på en riktigt god middag av mina barn, när jag kom hem på kvällen… Synd att klaga, bara att le…
IMG_2365

Det finns bara goda & bra saker att säga… sponsorerna stöttar mig… Arne coachar mig…
Tilda & Kevin ger mig energi & ett vardagsliv … Jag tränar & jobbar på…

I dag önskar jag er en mysig Alla hjärtans dag!
IMG_2364

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s