Jag erkänner att detta har varit en tuff vecka, men ack så givande…

Förra lördagen var det dags för sista inomhus tävlingen för i år, 800m …

Visst var jag nervös, men jag var nog mer nervös över att jag Petra Skiöld skulle springa stafetten… för det första, så gillar jag inte stafetter! Finns många anledningar till att jag inte gör det & sen 200 stackars meter & samtidigt skall jag ha koll på stafettpinnen..
Ja, herre gud! Det hela slutade att jag persar med nästan 4 sek. på 800 meter & är helt toppad! Samtidigt som jag försöker jogga ner, men ändå värma upp & träna på att lämna över stafettpinnen & sen bara bubblar det inom hela mig… Arnes ord får mig lite lugnare;
”Tänk inte så mycket på tiden, spring dessa 200m som när du springer en intervall på träningen”  Får tilldelat mig den bästa sträckan.. sista sträckan med andra ord!
Får stafettpinnen i min hand, hjärtat det slå nästa dubbla slag.. jag sticker… efter 100m känns det som jag trampar luft.. hjärnan vill… benen är inte där jag önskar.. men jag kommer framåt, men inte fort.. nu är det bara är upploppet kvar.. jag vill så gärna trycka ifrån den sista biten, men jag är så full av mölksyra… med stapplande ben & över mållinjen får jag min tid & även den blev den bästa … Shit vad roligt detta var & vilket härligt Björnstorpsgäng!IMG_2634

Sen har träningen rullat på…
IMG_2635Söndag; Långpass på 32 km.. blev ett riktigt bra sådant, även om vi hade motvind hur vi än sprang, fråga mig inte hur det är möjligt! Testade några av de nya produkterna från Maxim… Hmm! Inte bara goda, utan gav bra energi!
Måndag; Morgonjogg vid 5-tiden innan jobbet.. med ben stela som jag vet inte vad, men på kvällen besökte jag bästa Jinga på PLUS praktik som satt de berömda nålarna på mig, så lite spänningar släppte…
IMG_2638Tisdag; Den största utmaningen denna veckan! Lång uppvärmning följt av 10st x 1000m i skogen i Skrylle.. Jag hade aldrig trot att jag skulle fixa alla, utan tanken var 7st.. men kan de andra så kan jag.. Punkt slut! (Riktigt tung kropp)
Onsdag; Morgonjogg innan jag knapp själv är vaken… + en kvällsrunda! Tackar Kraftsteg för bästa massagen… utan den hade jag inte fixat allt detta!
Torsdag; Inomhus träning nere i Malmö.. Lång uppvärmning.. 300m x 16st… Efter tredje intervallen känns det som jag håller på att bli sjuk… det river i halsen, hjärtat slår.. mjölksyran är nära hela tiden… hur i helskotta skall jag fixa 16 st… ?? Jag erkänner… jag har inte riktigt fått mina timmars sömn den sista tiden.. ni vet livet & tiden… Jag biter mig fast… att ge upp finns inte! har jag åkt så här långt genomför jag passet… joggar ner 1000m & frågar om jag får köra testloppet?! För mig skulle det innebära 1000m i 3.30/km.. Min hare står redo & lika så jag.. Annika skall springa 3000m som test lopp.. jag ligger längst bak 500m går an, men sen kommer mjölksyran som ett brev på posten… Det gör inte bara ont, hela jag skakar… Klok som jag är så kliver jag av & joggar ner… Annika gör ett kanon lopp! Imponerad!
Fredag; Meddelande från Arne, mina bästa intervaller i går… vilket innebär att jag håller nog inte på att bli sjuk.. jag tog bara ut mig 😉 En runda till Hälsoforum med Tilda… Blev ett riktigt bra pass… intensivt & strukturerat!
Lördag; Bästa långpasset detta året! Känslan, tankarna & funderingarna var nästan om jag skulle ta mig ner till Bodil & Arne på Österlen på en kopp kaffe… 😉
Vet att det hade varit i längsta laget, så det vet de inte om… men i alla fall.. jag trippade lätt fram kan jag tillägga …
Söndag; I dag väntar det ett distanspass för mig, medan Kevin skall springa intervaller nere på IP. Efteråt blir det lite styrka, har man tränat med den ena får man träna med den andra..

Jag erkänner att detta har varit en tuff vecka, men ack så givande…

IMG_2637

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s