Jag vet vart jag är på väg..

Jag älskar löpningen, jag mår bra & jag får energi av den..

DSC_0247men ibland är det ändå bra att stanna upp & känna efter om det är just det min kropp vill ha eller är det kanske något annat som den saknar. I går tog jag en vilodag & lät mina ben få massage av Kraftsteg den bästa
återhämtningen, genom att bara va & må bra. Tänka sig att jag låg i sängen & såg två filmer på en & samma dag, vet inte om det har hänt någon gång tidigare i mitt liv & dessutom åt jag inte bara en portion glass utan två.. 😉

Jag har tagit några veckors vila från tävlande, det hör inte till vanligheterna för
att vara jag, men jag har känt att det har varit tvunget för att hitta rätt fokus framöver
& kunna leverera på det bästa sättet… Jag vet vart jag är på väg…

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s