Riktig lyx!

Varför kan man inte låta kroppen få lite lyx en onsdag..?!

Klockan har tydligen ringt, men jag ha stängt av den.. Å´ nej! Jag som skall hämta
upp min syster 05.30 för 06.00 skall vi infinna oss på en Hot yoga klass i Åhus.
Stående frukost & ett djupt andetag…

IMG_8735På plats & med ett stort leende står jag där… Ulrika välkomnar oss & med en varm kram & samtidigt påpekar
hon att det finns alltid en som kommer med ett leende när på dygnet vi än infinner oss.. (undrar vem det kan vara… 😉 ) 
Jag måste understryka att i måndags kväll när jag gick på samma klass, njöt jag av både värmen & att få utföra yogaövningarna på min nivå.. men i dag fick jag verkligen jobba med mig själv på alla sätt. Oj, oj vilken träningsvärk jag hade & har fortfarande.. stackars lilla mig…

Hem & bytte om till löparskor på fötterna & lite musik i öronen.. njöt av att solen tittade fram.. tanken var ett lugnt & fint distanspass på 10-12 km efter ett riktigt bra & roligt pass sent i går i Skrylle… (Om ni som var där undrar vad jag menar med sent, så hör det till saken att vissa joggar ner länge än andra & sen har jag en ganska låång bit att köra) men redan efter 8 km känner jag ett sug efter maaaaat, men inser ganska snabbt att det är inte mat min kropp vill ha, den vill ha vääätska! Man svettas ju litervis när man kör Hot yoga, så jag tar en snäv kurva hem & är nöjd med mina 9 km.
Fyller på med bra energi från Hälsokraft.

Sen var det åter dax för besiktning på Plus praktik.. Å´vad skall Jingan säga till mig i dag?!? Har jag skött mig… är jag snäll mot min kropp… YES, YES! Godkänd & det är bara att sträcka på sig! Att det var lite små justeringar, måste ni förstå.. jag är dock ingen ungdom… Tackar för mig & kör hem med en härlig känsla!

Nu väntade massage… Visst tror man att det är då man skall få ligga där & drömma sig bort, men ack nej… Nu känns min träningsvärk av & att min kropp har ökat träningsdosen lite, lite.. Ja, ja.. sova & vila får jag väl göra när ”plågan” är över.. 😉 Skämt & sidor… Kraftsteg ger mig en bra balans!

En riktig lyxonsdag & det TACKAR jag mina sponsorer för!

IMG_8510

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s