Hårda bud!

Nu får jag jobba med de där små musklerna som vi alla tycker kanske är
lite mindre roligt..  men förhoppningsvis skall det ge mig en starkare kropp på sikt.

I vanliga fall så brukar jag kunna gå till Jingan på Plus praktik & säga de där mirakel orden: ” Kan du fixa mig!” Å´sen gör han det… men denna gången var han hård!
Nej, Petra! Nu måste du börja göra dina  övningarna… ( Jag vet att vi har pratat om det så många gånger & jag bara skjuter på det) Hopplösa jag…

Okej! jag lovar att göra precis som du säger, bara jag blir bra i min baksida! Vad innebär detta?! Fick order om X – antal övningar 6 gånger/dag, 7 dagar i veckan! Innebär att jag måste nog ha semester hela sommaren om jag skall hinna med det ..
(Skämt & sidor)

IMG_5347

 

Jag kan lova att jag har gjort övningarna varje dag & jag kan också intyga att de måste ha gjort någon nytta för att jag har då fått träningsvärk i kroppen… Jag har också testat att springa några km efter maran, men det känns.. så cykeln har fungerat bättre, men dock mindre roligt!

 

IMG_5403

 

 

 

 
Jag kämpar på… just nu vet jag inte riktigt hur jag har hunnit med allt denna veckan?!?Tildas tävlingar, GULD igen! Vilka tjejer, fantastiska! Kevins fotbollsmatcher… Träningar till höger & vänster..Jobb… Skolavslutning.. Strandfest för bästa Kevin.. Ja,livet det rullar på…

Så nu fortsätter jag med det som är bäst för mig & så hoppas jag att vi ses på banan snart!

IMG_5241

 

 

 

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s