Gott Nytt År Alla!

Nu drar jag söderut & gör precis det som faller mig in..

Nu är det inte så att det här 6-timmars ultra loppet slet på mig, så det är därför jag drar. Utan det stärkte bara mig på många plan både mentalt & fysiskt. Jag tog tre hela träningsfria dagar efter loppet & frossade nog i det mesta jag kunde komma över & då skall ni veta hur svag jag är för choklad….
Hade tyvärr en son här hemma som var dunder förkyld & en arbetsmiljö med massor med bakterier & virus runt mig… 

Fjärde dagen efter loppet blev det en morgon runda på 12km som gick lättare än väntat,hmm! Dag fem hoppade jag på cykeln & trampade några mil + mina övningar jag inte tullar på längre. Mitt stående långpass på julaftonsmorgon sköt jag på & valde i stället att tillbringa hela den dagen med dem som betyder allra mest för mig. Så dagen efter då jag hade stoppat i mig allt det goda från julbordet som då innefattar mycket, fisk, lax, sill ja, ni vet all den ”feta goda maten” snörade jag på mig skorna & lät min känsla få bestämma hur länge kroppen & energin skulle vara. Så länge skulle jag springa, jag klev av vid 28 km & med en helt underbar känsla. Bara 1 vecka tidigare hade  jag sprungit i 6 timmar…Skulle jag inte var trött & sliten nu?!?

De lediga stunderna som jag har haft mellan varven har jag tagit hand om mig genom att koppla av hos Affe & Katarina som hjälper mig med massage & healing. Träffat Jingan på Plus Praktik & Malin på Carisma alla dessa underbara personerna ger mig bästa återhämtning man kan kan tänka sig. Om jag kunde sätt ord på det skulle jag göra det… Tacksamhet!

img_8683Tyvärr blev det som jag väntade mig jag drog på mig den där rejäla förkylning & konstigt vore det väl annars … Fick hjälp av tre riktigt bra produkter för att återhämta mig snabbare. Echinaforce droppar & Echinaforce comp. img_8684Sinupret forte, mycket bra produkter som ni hittar inne på Hälsokraft som jag varmt rekommenderar. Inte nog med detta så gjorde jag något som jag aldrig trodde jag skulle klara eller göra.

FASTADE i 24 -timmar! Det finns säker ni som gör detta galant & i en handvändning, men för mig har detta varit ett förbjudet område av många anledningar. Jag ville ge mig själv en chans & se om jag som är så mat beroende & inte kan hoppa över en måltid skulle fixa detta, genom att bara dricka vatten, te & kaffe med kokosfett i…. Varför i hela friden skulle jag göra detta?! Finns många anledningar & några kan ni få;

Höjer energinivån, du blir piggare och vitalare
Renar kroppen från toxiner (stagnerade slaggämnen och gifter)
Vitaliserar ämnesomsättningen
Celler och DNA repareras
Stimulerar cellproduktionen
Förbättrar näringsupptaget
Stärker immunförsvaret
Motverkar inflammationer
Förbättrar din mentala & psykiska hälsa 
Blodsockret stabiliseras
Insulinkänsligheten förbättras
Frisätter hormoner 

Till saken hör att jag fixade detta bättre än vad jag hade väntat mig & förkylningen är nästan helt borta… 

Nu är i alla fall väskan packade & biljetten ligger framme… solen väntar på mig, vad mer kan jag begära än att ta med mig det bästa sällskapet…

2017 väntar runt hörnet.. En hel del här ute kommer med nyårslöften.
Snälla, gör inte det! Välj istället att leva ett liv som du mår bra av & inte måste konstra hela tiden för att du har lovat något.. Tänk på dig & din hälsa så skall du se att du får ett fantastiskt 2017…
 

img_8685Gott Nytt År!

Annons

Om petraskiold

Långlöpande tvåbarnsmamma...Hur långt kan jag nå.. Löpningen ger mig glädjen och styrkan i livet. http://petraskiold.com
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gott Nytt År Alla!

  1. niklasgunne skriver:

    Hej Petra!! Jag följer dig och din träning, jag tycker du är jättebra!! Jag hejar på dig!! Hoppas du mår bra. /Niklas Gunne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s